MODELPOREX S.L. és una empresa dedicada a la fabricació de models per a sectors molt diversos.
Fundada l'any 1966, al començament es va especialitzar en la realització de models de fusta, i va arribar a ser una de les empreses pioneres del mercat nacional en la fabricació de models de porexpan expandit per a la indústria de l'automoció i de Màquina i Eina.

Al llarg de la seva trajectòria empresarial, Modelporex ha estat una empresa en evolució constant, tant pel que fa a la tecnologia com a la utilització de materials nous (porex, poliuretans, placa mecanitzable, fusta), cosa que li ha permès consolidar-se en altres sectors importants dins el món empresarial nacional i internacional.

Actualment, Modelporex desenvolupa projectes emmarcats en activitats tan diverses com l'automoció, les màquines eina, el sector naval, carrossers, ferroviaris, escultors, decoració espais efímers, urbanisme, etc.

Modelporex disposa, a Palau-solità i Plegamans, d'uns mil metres quadrats d'instal·lacions distribuïts en tres sectors molt ben definits: l'Oficina Tècnica, on es desenvolupen els projectes que ens porten els nostres clients mitjançant programes de dibuix com Tebis, Mastercam etc.; la Zona de Mecanitzats, amb tres màquines de CNC i una cèl·lula de mecanització amb robot (posada en funcionament aquest 2012), i una Zona d'Acabats i de Verificació.

Modelporex ofereix als seus clients un servei integral més ampli amb el suport de col·laboradors externs en (digitalització, pintura, aplicació de resines i fibra de vidre).