El cotxe vermell ha tornat al David tots els seus superpoders

9 gener, 2013

Quan el David, que té paràlisi cerebral, es va fer massa gran per utilitzar el seu cotxe de joguina, va anar perdent energia a poc a poc. Ara, amb onze anys, i gràcies a un professor d’un grau de l’escola Jesuïtes del Clot, torna a tenir un passejador que el fa més autònom que la cadira de rodes.

“Sabeu qui és l’Antonio? És el meu amic, té molts nens i m’està construint el cotxe vermell”, explica el David, un nen d’onze anys amb paràlisi cerebral. L’Antonio és, en realitat, un professor del cicle de fabricació mecànica de l’escola Jesuïtes del Clot i els nens són els seus deu alumnes. La història del cotxe vermell va començar el desembre de l’any passat amb la crida radiofònica d’una mare preocupada pel seu fill i va tenir el seu final “de somni” a mitjan juliol, quan el David va poder tornar a pujar a un passejador en forma de cotxe vermell com el que havia utilitzat quan era petit.

Llegir més…

Modelporex és una empresa dinàmica i sense por davant dels nous reptes

8 gener, 2013

Modelporex és un taller especialitzat en la producció de models de porexpan, poliuretà, placa mecanitzable i altres materials per a diversos sectors industrials. Per tal de saber quina és la filosofia de l’empresa, parlem amb Claudia Pi i Vicenç Pascual, els seus responsables.

Quins són els orígens de Modelporex?
C.P.: L’empresa va néixer a Mollet del Vallès l’any 1966, tot i que va adquirir el seu nom actual l’any 2001. Des de 1997, Modelporex està ubicada a Palau-solità i Plegamans, on disposem d’una superfície d’instal·lacions de mil metres quadrats i d’una plantilla formada per onze treballadors.

Llegir més…