COL.LABORACIÓ AMB EL PASTISSER PEPE ISLA (World chocolate Masters)

15 març, 2016

El pastisser Pepe Isla (Granada) va representar a Espanya en el (World chocolate Masters) que va esdevenir el passat mes d´Octubre a París dins del “SALON DU CHOCOLAT”.

A rel d´aquest concurs, al Juny del 2015, el Pastisser Pepe Isla es va posar en contacte en nosaltres amb la idea de poder realitzar els models que es faran servir per  fabricar els motlles en PVC Termoconformats de la Figura de la “Gheisha” que faria per al concurs.

Vam seguir les pautes que el Sr. Isla ens va ordenar i vàrem fer la figura amb el material (Poliuretà) dividida en diferents parts per facilitar la realització dels motlles amb silicona i PVC.

Gracies aquest treball hem tingut l´oportunitat de col.laborar en un sector fins aleshores desconegut per nosaltres i per al que creiem que podem aportar els nostres coneixements.

Volem dirigir-nos en un sector dins de la Pastisseria i gastronomia d´alt nivell, que busca realitzar creacions molt especials i concretes (concursos,esdeveniments gastronomics, etc.)

La nostra proposta va dirigida a treballar conjuntament amb mestres pastissers en la creació de les seves figures, realitzant els models en DM o altres materials i crear els motlles en PVC.

3 2 1